Uncategorized
Hurra for meg som er flink til å få til ting på data!!!
Skal klare meg helt fint når Rogern drar, jeg. Hvis ikke kan jeg jo ringe han og be om telefonstøtte, hihi, han er jo sååå glad i det.

Jeg trodde «ugly Betty» var på nå, men det var bare masete jenter fra Gilmore, så jeg skal heller være flink og rydde arbeidsrommet mitt. Det ser ikke ut etter helga… Kanskje jeg tar bilde og legger ut så du får se hvor flink jeg er, Roger!

Roger sier alltid at lastenes sum er konstant, og jeg har hørt at bra og kjipe ting ofte kommer i par for å veie opp hverandre. Jeg burde skjønt at Det ble langtur på Rogern, for først så vinner jeg den Making Memories-konkurransen, Så får Mormor endelig egen leilighet og så gikk det så fint i helga. Får håpe jeg enda har noe godt i vente, for 6 måneder- det er lenge det!

Her er forresten dingsen jeg vant på MM-konkurransen. (de kaller det Grommets, noe som egentlig er en pakning)Har ikke fått brukt de enda. Og så vant jeg et skjærebrett i helga. Passer bra nå som jeg har slitt ut og dømt nedenom og hjem tre stykker i det siste…

2 tanker om “”

  1. Hei! Her er det du holder til, ja 🙂Jeg får besøke deg av og til, og se på alt det fine du lager.De tøflene til Mathilde var jo bare kjempesøte!Gratulerer med premien i LOST, den var vel fortjent!Også har du jo vunnet en annen MM premie – du er i en god stim om dagen! Vurdert Lotto? 🙂

  2. hihi, jeg prøvde meg på quizen men jentene på mandag men den gikk ikke. Vi vant imidlertid ønskekategorien til neste gang… Og da kan det jo gå bra…Hyggelig med besøk i bloggen min. Har hatt mistanke om at det bare er mamma som leser den. Og Roger når han er borte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s