Uncategorized

Misty er redd for Støvsugeren…

Vi har hatt en flott helg!
Lørdag bakte vi cookies til roger (og litt til oss selv), og gikk laaang tur i marka. Vi lagde matpakke med to skiver til hver , cookies og kvikklunsj tilde som spiste opp maten son og så tok vi med oss vilde og la ut på tur. Vi hadde god tid og stoppet ved hver lille bekk og sanddunge vi fant. Matpause ble det mellom bautasteinene ved forsøksgården og begge jentene spiste maten sin så fort at man nesten kunne mistenke dem for å jukse.
Etter turen var det tid for sykling og så var egentlig dagen plutselig over.
Jeg gikk inn på scrappeforumet for det var kort-konkurranse hele helga og jeg tenkte jeg skulle få laget et par kort… Vel, det ble tolv kort før søndagen var over… Mathilde
Men søndagen var vi klare for ny tur vi; vi hadde nemlig funnet en fin plass der bodøelva ligger utenfor gjerde og der skulle vi kjøre med båt! (for de som ikke vet det er bodøelva ca en meter bred). Vi lagde båter av to biter opptenningsved som vi (jeg) boret hull i og stakk grillpinner med frokostblandingseskeflagg i. Kjempebåter!
Vi ruslet ned til elva vår og sjøsatte båtene. Jeg må innrømme at jeg var litt i tvil om at de faktisk kom til å flyte, men det gikk greit. Noen ganger gikk de opp ned, men de kom i hvertfall frem.
Matpakken den gikk ned på høykant på det vanlige stedet vårt og etter to nye kappløp var vi klare til å ta fatt på hjemveien med store planer om hvordan båtene skulle forbedres til neste gang.
Mathilde var invitert i middagsselskap hos Hanna klokken tre og etter litt pynting var ho klar.
Da fikk jeg god tid til å vaske hus, noe Misty ikke var særlig fornøyd men. For det første syntes ho nok jeg var rar som gikk opp og ned den trappa hele tiden og for det andre liker ho ikke støvsugeren noe særlig.
Hilde kom og drakk te senere på kvelden, og vi koset oss med papirdukkeleting på nettet. Vi fant noen fine som vi printet ut til Mathilde og. Gjett om ho ble glad! Misty avsluttet en flott helg med å være flinke hunden og være muse stille hele natta.

laget også to kjempefine kort.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s