Uncategorized

Jeg vasket klær i dag. Jammen var det ikke sukkererter i dag og. Mystisk. Noen har problemer med sokker som forsvinner, jeg har vaskemaskin som lager sukkererter.

I kveld var det scrappetreff i scrappeklubben, og for en gangs skyld hadde ikke jeg kurs eller barn (eller mann). Kjempekoselig! På grunn av Misty dro jeg halv åtte, og jeg plukket med meg ei nordafra som tilfeldigvis var i byen på veien. Det var kjempekoselig! Skal prøve å få til å bli med på flere av treffene. Kjempegodt å komme seg litt ut og gjøre andre koselige ting. Jeg er fæl til å sitte hjemme og kose meg med papir og lim og det er bare sunt å komme seg litt ut en gang i blandt.
Jeg fikk ikke gjort så masse, men jeg laget noen kort. Og så er det koselig bare å prate. Jeg skal se om jeg ikke får tatt bilder av kortene jeg laget, men jeg er inne i en sånn «Magnoliaperiode» nå og de fleste kortene har en tendens til å bli litt like. Men så lenge JEG liker de så er det det samme. Fnise. Jeg holder på med en bunke kort jeg skal gi bort i bursdagsgave til mormor. Det må jeg bli ferdig med i helgen.
Jeg fikk endelig sendt kortene som skulle være sendt forrige uke. Bare en uke forsinket! Hurra! De ble i det minste sendt. Stor forbedring bare det.

I dag har Niklas bursdag! tenk, to år! Hurra!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s