Uncategorized

Sauens år…

Jeg oppdaget at jeg er født i sauens år, og mens jeg sitter her foran dataen og strikker og leter etter nye måter å strikke på og nye kule ting å gjøre med garn, så oppretter jeg liksågreit en strikkeblogg. Her skal jeg samle mine lure strikketing og forhåpentligvis blir dette min lille strikkevenn på samme måte som scrapbloggen er min venn i hverdagen. Jeg har ikke tenkt å blogge like ofte her, men sånn innimellom når jeg har funnet på noe lurt.
Jeg har akkurat sendt mail til Onkel Knut med en liten bønn om en liten enkel håndtein, så får vi se hvordan min søken etter håndspinne går. Mamma klinte til og gav meg rokken sin, så vi får se på tirsdag om den kommer seg til bodø etter hvert. I hvertfall på låns. Jeg har vel ikke helt samvittighet til å rappe rokken heller, den har alltid vært mammas og egentlig litt forbudt helt siden vi var små. Husker godt hvor uskikkelige vi følte oss da vi snek oss til noen snurr på hjulet…
I det siste har det vært masse strikking med pirstmønstre, såkalte «jolly Rogers». Nå har jeg begynt på en søt lue til Mathilde. Planen var at den skulle i maskinen i kveld, og tørke i natt, men det ser ut til at det ikke går. Mathilde er veldig skeptisk til at hele greia vil passe, så det blir spennende å se…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s