Uncategorized

Flyvende pinner…

Sofapute…

Og plutselig ble jeg ferdig med ett sjal til. Roger mener at jeg har nok sjal nå men jeg er ikke så sikker. Han vil sikkert bare ha det for seg selv.
Dette heter Swallowtail shawl og jeg fant det i et blad, Interweave knits.
Jeg har brukt ett og et halvt nøste mørkebrun Navia garn og jeg brukte godt under en uke på det.

Oppi all strikkinga har vi hatt besøk av Pappa i noen dager. Mathilde er hos den andre familien sin men vi lånte ho på fredag, og da ble det tur på kafé, tur med Misty, masse kos og enda masse tid til å leke med jentene i gata. Ho fikk ny sykkel hos pappen på torsdag og ønsker at alle kunne se hvor fin den er.

I helga har det vært lost i scrapping på arctic scrapbooking og jeg gjorde et par av oppgavene. Flott å få bruke litt papir, men jeg har ikke helt funnet gnisten enda. Jeg skal prøve å omorganisere igjen og se om det hjelper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s