Uncategorized

En måned…

Så en måned har gått, og hva har vi gjort?

Ja: Vi har hatt besøk av Nichlas Andre.

Veldig koselig og veldig hektisk. Vi var på flymuseet og på lekedilla og han sier at neste gang skal han vøre i hundre dager. Det gleder vi oss til.

Vi har også feiret bursdagen til Mathilde. Det ble en fest å huske, både for store og små.

Jeg har strikket og heklet masse, men det kan vi kanskje heller vise bilder av etter jul…

Jeg har sovet en hel masse, Roger har plantet frø og jeg baker boller. I hvertfall en. Blomstene spirer i juni og vi er veldig spente på å se alle sammen. Spesielt Mathilde. Og Roger. Jeg har sett sånne blomster før men gleder meg masse.

Og så har vi vært på Heimdal på helgetur. Og Lassie and the Lads-konsert. Kjempekonsert! Vi håper de snart kommer til Bodø igjen. Mathilde også for ho var ganske skuffet over at ikke ho fikk være med på konsert. Jeg tror ho hadde det gøy med sin tante-Renate-dag uansett jeg. Med kino i storbyen og gode greier. Og så fikk ho t-shirt fra konserten. Og det er jo ikke værst i det hele tatt.

3 tanker om “En måned…”

  1. Ååååå – gratulerer så mye med frøet og bollen!Koselig 🙂Det er så kjedelig nå når du har en sånn bortgjemt jobb. Jeg ser deg jo aldri lenger…Det er lov å komme og være sosial, og evt lage noe, på treff vet du!

  2. Bollebaking e gøy;-)Enkelte oppskrefte har litt lang hevetid, men det får så være… 1. Juni e en fin daag førr sånne småbolla å bli ferdi på;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s