Uncategorized

Hjemme igjen…

Det er artig å få reise litt, men det er jammen meg godt å komme hjem og.

Den siste uka har jeg hatt deilig ferie sammen med Mathilde, Roger og Misty.
Ja og så magen da, for nå har magen virkelig begynt å bli en del av hverdagen her. Den stikker seg frem over alt og der det helt fint gikk an å passere hverandre, for eksempel ved spisebordet, er det nå bare plass til magen og meg.
Til Mathilde, og Rogerns, store glede så sparker magen nå også mere sånn at de og kan kjenne det utenfra og ikke bare jeg inni. Her om dagen kunne Mathilde fortelle at magen hadde sparka ho i hodet. Høres kanskje ikke spesielt bra ut, men Mathilde syntes det var helt fantastisk. Ho har store planer for den lille, men mest har ho store planer for det nye huset, der ho nå har oppdaget at ho får eget bad i kjelleretasjen der ho skal ha sitt nye store jenterom. Ho hadde store ønsker om en tv på rommet sitt men har slått seg pent til ro med at det er nok med tv i kjellerstua. Enn så lenge. Det blir vel en kamp etter hvert det og tenker jeg.
Roger og jeg gleder oss selvsagt masse masse til å flytte vi også og i dag er det fire dager mindre enn en måned igjen. Vi har begynt å pakke. sånn smått i hvertfall.

I helga har jeg strikket babyjakke. Siden vi enda ikke vet hva det blir så ble det i lysegrønt. Den ble kjempesøt og jeg håper den holder en stund, men den er strikket i 0-3 mndr så den varer vel bare ut høsten. Da er det kjekt at Renate har strikket en jakke som, selv om den er strikket med samme antall masker, ble ett nummer større. Har sikkert noe med mønsteret å gjøre. Neste prosjekt blir å strikke fanajakke. Tror jeg. Mathilde nummererte tre babyjakker jeg kunne strikke for meg så jeg skulle vite hva jeg skulle lage først. Så må jeg vel strikke noe til ho også innimellom. Jeg tror ho kan ha godt bruk for en vårlue. Kjenner jeg ho rett skal den sikkert være turkis da det er den nye favorittfargen.Da jeg var i Florida strikket jeg et sjal, til meg selv, en Laminaria i Hifa alv, selvfarget i oliven og grønntoner. Dette ble passe stort og jeg brukte det masse masse i Florida istedenfor genser de dagene det trengtes. Nå strikker jeg ullbukse i bursdagsgave til en liten venn som snart blir fire. Jeg har også en litt større venn som også snart blir fire, mon tro om ho ønsker seg noe spesielt i år? Kjenner jeg ho rett ønsker ho seg kanskje noe med tog. Eller prinsesser. Eller prinsesser som kjører tog.

2 tanker om “Hjemme igjen…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s