Uncategorized

Trondheimstur

Da har Saga, Misty og jeg kommet oss hjem igjen etter noen hektiske dager i Trondheim.
Der var det varmt gitt. Nesten litt for varmt for oss som slitne var.
Men vi fikk kost oss masse sammen med familien. Misty også. Ho skulle jo besøke dattera si.
Da vi kom var Balder også på besøk der, men han måtte Marianne berge. Misty er vel enda sur for forrige sommer da han var på besøk hos oss.
Ellers fikk jeg handla litt ull hos Spinnulla (mange fiiiine håndteiner!), og et lite mammakamera, så nå kan jeg ta bilder selv om Rogern har kameratn vår med på tur. Etter hvert ble bildene ganske greie også. Litt uvant med et sånt kompaktkamera etter noen år med speilrefleks.
Vi fikk besøkt Mormor og fikk besøk av tante. Koselig. Resten av familien får vi få med oss neste gang.

Fire generasjoner fra 87 år til tre uker. Ganske bra det…Jeg prøvde å få mikro til å smile, men dette var det nærmeste jeg kom. Jeg tror ho faktisk jeiper her. Ikke lyst til å smile nei. Kanskje i morra når pappaen kommer hjem?

4 tanker om “Trondheimstur”

 1. Så utrolig typisk at vi ikke fikk tatt turen og møtt dere!! Av en eller annen grunn tappes batteriet på bilen min når den står inne i garasjen. Ikke når den står ute…. Merkelig…. Gammel svenske vettu 😉 Men neste gang! 🙂

  Ser utrolig artig ut å lage eget garn! Tro om det er noe jeg må prøve, jeg som bruker så mye tid på å finne «riktig» garn når jeg skal lage noe…….

 2. Neste gang blir det. Vi kunne jo ha kommet til deg også, men Renate var så syk at det var ikke greit.

  Garn burde du absolutt prøve å lage selv, ja. Kjempeartig! gå inn på http://www.spinnulla.no og se hva ho har. Fine nybegynnerhåndteiner som ikke koster all verden har ho og. Og så kan varene sikkert hentes siden det er et steinkast fra der dokker bor. Renate kan sikkert vise deg hvordan. Ho fikk et krasjkurs.

 3. Hadde vært artig å prøve ja, selv om jeg kanskje bør vente til litt mørkere tider (altså litt utmot høsten). Jeg skal ta en titt på den websida 🙂

 4. Gratulerer hjertelig deg, Sissel!
  Både babyen og bursdagen din.
  Er pirle fra Finland og er med på spinneforumet.
  Så fine og koselige bilder du har 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s