Uncategorized

Første runde

Første runde med farging av ull for sommerens bygdedager og husflidsdager i området. Først ute er Bodøsjødagen som også er markeringen av husflidsdagen her i byen.


Foreløpig har vi tatt det pent og farget opp 200 gram hver av corriedale, shetlandsull og BFL. Enda har jeg 500 gram BFL til og 1 kg merinoull som skal deles opp og farges. Samt noe mohair jeg skal leke med selv og en drøm av en merino/ kashmereblanding. Men den er bare til meg. Jeg lurer allerede på om ikke jeg har bestilt for lite av den.
Noe navn har jeg ikke brukt å sette på disse fargeklattene mine, men den blå kunne godt ha hett svartisen, den prangende-grønnisje grønnsaksmix og den siste måkespy. Blir sikkert flott garn av måkespy. Kanskje jeg må ta en av de selv?

1 tanke om “Første runde”

  1. Så stilige farger da!! :))
    Tror jeg bør prøve meg på å farge garn selv, så kanskje jeg får noe jeg er fornøyd med også 😉 Hva farger du med?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s