Uncategorized

Sykepjusk

Den siste uka, og vel så det har ikke vært like morro for alle i heimen, for Saga har vært sykepjusk og da er ikke alt like greit. Ho har feber og sutrer og spiser lite og ingenting. Og når bebbissen har det fælt, så har alle andre det fælt også.

Men vi har nå kosa oss som best vi kan, og i dag dro vi til legen og fikk konstatert kratig halsbetennelse. Og da er det jo ikke så rart at ingenting frister, når mandlene er så hovne at de tetter igjen halsen. Spis masse is og kos dere som best det går an var rådet fra doktoren.
Jeg er ganske sikker på at jeg hørte et gledeshyl fra den lille da ho fikk iskrem på «resept».
Flink var ho også, satt pent i ro og doktoren fikk både lytte på ryggen og se inn i ørene, men da ho skulle se i halsen var det mere morro å bite i pinnen enn å gape høyt.
Etterpå gikk turen på lab’en der vi fikk stikk i fingeren, også det uten problemer. Ikke en antydning til krangling eller skriking, og ho var veldig fornøyd med å få et klistremerke med et smilende toalett med wiggely-øyne på.
Jeg har fylt dagene med å organisere her hjemme, og å spinne og farge masse ull…

En ny dings har jeg også kjøpt, en woolee winder til rokken min. Nå slipper jeg å flytte øyet på vingen for å fordele garnet gjevnt på spolen og spinninga går mye fortere. Spolen er noe mindre enn de som er til rokken originalt, men i og med at det pakkes så godt på så tar de like mye tråd.
Jeg har lekt masse med farger og prøvd å farge med farger som i utgangspunktet jeg ikke ville brukt og jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet…
Og så har jeg fått strikka litt også. Jeg jobber gjevnt og trutt med Blackberry cardigan, i rødt, og så hekler jeg litt på pleddet mitt. Og siden pleddet er mest fotovennlig akkurat nå får det lov til å vise seg frem i bloggen.

2 tanker om “Sykepjusk”

  1. Masse herlige farger du har farget! Du kan jo gjette hvilken som var min favoritt, hint: lilla, brun og grønn (bombe!). WooLee'en var nydelig, og spolen passet så bra til rokken, jeg er skikkelig imponert over håndtverket deres, alle spolene står til rokkenes stil 🙂

    Og teppet, for et tempo! Her må jeg hive meg med skjønner jeg, for at du ikke skal bli ferdig først :p Men den blir fantastisk nydelig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s