Uncategorized

Storesøster snart ferdig

Lille, som enda ikke har fått noe, navn fikk en storesøster i går, Ho mangler enda en del hår og detaljer på kroppen, men det kommer seg. Ho fortalte at ho vil ha prinsessekjoler på. Jaha sa jeg. Ho skal ikke gies bort før til høsten, så vi får begynne med undertøy og så tar vi det derfra.

Saga plukket forresten med seg Lille i dag og tok henne med seg til Barnehagen. Styra og satte ho ned i en tripptrappstol for å spise frokost med ho. Mammahjertet (både det ordentlige mammahjertet og dukkemammahjertet) ble veldig glad da, for jeg trodde ikke ho brydde seg om dukkene i det hele tatt. Jeiii. Det er så artig å lage ting til ungene når de er engasjerte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s