Uncategorized
Tenk at jeg glemte Stig Arne sin bursdag!!!
Sånn går det når man er fryktelig opptatt med sine egne ting. Fysjom!

Da var Roger reist. Det kommer til å bli litt ensomt innomellom, men antakeligvis ikke så veldig stor forskjell fra en vanlig hektisk vår med øvelser. Jeg gleder meg masse til å få høre hvordan det går der nede.
Elise og Toril tok meg med ut for å spise middag i går. Kjempekoselig! Tror det er eneste gangen vi tre har gått ut, bortsett fra i Las Vegas. Tapas på Svendgårds kan virkelig anbefales. Jeg skal i hvertfall bort på eurospar og kjøpe Chevre etter jobb. Nam! (det er en ost, ja)

Jeg ser frem til en stille og rolig kveld med papirene mine i kveld. Jeg har masse halvferdige prosjekter liggende som skriker etter å bli gjort ferdige. . .

Ellers så gleder jeg meg vilt til Misty skal komme på besøk til oss. Håper ho vil trives. Ingen skumle menn hos oss i hvertfall. Det blir sikkert huskestue når Roger kommer hjem på perm, hvis ho får være så lenge borte, altså, men det går seg sikkert til.
Jeg skal strikke genser til Misty, for våren kan være litt stri her nord, og selv om Renate sier at ho ser ut som en 50 cm Yeti, så tror jeg nok det blir kaldt alikevel…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s