Uncategorized


Mathilde trives fortsatt med briller, og ho kler de virkelig. Ho sier at alle på skola synes ho er kjempefin, unntatt e som kaller ho brilleslange. Alle er enige i at han er misunnelig og i værste fall forelska i ho. Huff.

Kristian fra barneskolen har funnet frem en link til noen (!) gamle bilder fra Heimdal. En skikkelig skatt spør du meg. http://www.ub.ntnu.no/baser/spessaml/fw/data/fw-top-liste.htm#UHN Artig å se åssen det var før Tiller ble norges største kjøpesenterområde.

Vi har rydda rom og arbeidsbord i kveld og i morra skal Mathilde være med meg på jobb. Hanna skal komme og holde oss med selskap og så skal jentene hjem til Hanna etterpå. Det blir stor stas for de små englene… Jeg trodde vi skulle i bursdagsselskap til Niklas på søndag, men det var visst neste søndag- så da har jeg enda tid med gven hans. Nå skal jeg opp og lage et par kort og så er det natta mørkt.

Og Roger, hvis du ikke fikk denne linken på msn i kveld… Dagbla` hadde en kul artikkel på nett om Frode Øverli…

Og så laget jeg et lass med kort i går kveld… Gøy med glitter!

2 tanker om “”

  1. Hei på deg!Så mange fine kort du har laget, Sissel 🙂Også har du fått så fin header.Jeg gremmes hver gang jeg ser alle de kule headerene – min er jo helt utgått på dato…En dag skal jeg fikse på den. Helt sikkert!Jeg har sagt det før, men jeg må bare si det igjen: du skriver så morsomt! Jeg sitter bare og småhumrer for meg selv hver gang jeg er innom bloggen din.God helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s