Uncategorized
Søndag og husvaskedag. Vet ikke hvorfor jeg liker å bruke søndagen til det(liker er vel en grov overdrivelse…) men sånn har det blitt.

Dagen startet fantastisk, og forhåpentligvis fortsetter den sånn og.

Mathilde vekte meg litt over sju. Ikke fullt så kult, Misty hadde også våknet og det betyr at jeg må se til at ting skjer der de skal skje… Men neida! Mathilden min sa at ho kunne lufte hunden, tok med seg poser og alt og ærklærte at det ble to snurrete langbæsjer i posen. Og ho hadde kastet den i søpla og!

Jeg fikk lov til å sove litt til. Jeg var vel ikke akkurat tungbedt nei. Misty fikk komme på rommet og sove litt til ho og.

I nitia kom Mathilde og vekte meg og sa at det var en overraskelse nede. Frokost! Vel var det klissete sjokoladefrokostblanding, men denne gangen hadde ho ikke hatt melk i mens ho ventet på meg. Jeg kokte kaffe og fikk lov til å bytte ut søtklisset med brødskive og kaffe. Vi så på tv og koste oss mens vi la en plan for dagen.

Husvask, muffinsbaking, bowling med Hilde og så kylling til middag. Mathilde fikk kjøpe en pose kyllingvinger i går og jeg er spent på om ho faktisk spiser det. Jeg gjør det ikke. Takke meg til resten av kyllingen. Den som faktisk er annet enn bare skinn og bein. Fysj. ( ja jeg vet, Roger… Barnslig!!!)

Mathilde ville lære å vaske klær, og hvilken mor er jeg som nekter ungen min den gleden…?

Vi henta klær og tømte lommer og alt så flott ut, til vi skulle ta vasken ut igjen. Nå tror du sikkert min kjære, og mamma. Pappa tror det sikkert og, og alle andre som kjenner meg… At vi fant vasken i en eneste rosa kulør? Neida! Ser bra ut det, men det var mye anna gøy der:
en blyantspisser i deler, et Boog og Elliot-klistremerke, noe som kan være orange leire, et viskelær(som jeg kan sverge på er mitt fra jeg var lita selv), to sukkerert uten erter, en bit med sånt plasttau som de knyter knuter på og jeg ikke skjønner noe av, deler av en rusten nøkkelring med kjede og èn perle.

Ja, jeg sa sukkererter. Jeg har lagt ved et bilde for å bevise det.

Jeg må innrømme at jeg noen ganger tenker at jeg skulle ønske jeg ikke hadde barn så jeg og kunne ta spennende jobber i nordsjøen eller fly verden rundt og skru på fly, men jeg kan ikke tenke meg at noe er mere spennende enn å vaske en andreklassings klær. Holder lenge for meg det… Dessuten er ho snart voksen, flytter ut og får egne barn og vaske klærne til. Da skal jeg le da. Som min egen snille mor helt sikkert også gjør nå…
Nå skal jeg gå og undersøke klærne etter rømte sukkerertererter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s