Uncategorized
Æ har sååå vondt i baken!

Hvem hadde trodd at å bowle skulle være så hardt?

Jeg hadde i hvertfall ikke spilt to runder hvis jeg hadde visst det skulle kjennes i dag.

Mathilde var med meg på jobb i dag. Elise skulle ha kurs for noen unger og Mathilde var selvskreven hjelper til kalaset. Kurset gikk fint og jeg var mer enn opptatt med å styre butikken. Sliten nå! Tror det var rekord for nybutikken og selvfølgelig hadde jeg gitt Toril fri… Men det gikk bare bra.

Da vi kom hjem gikk Mathilde tur med Misty mens jeg laget middag. Mathilde hadde bestilt pølsegrateng, for ho fikk velge siden ho hadde vært så flink på jobb i dag. Jeg er ikke videre glad i grateng… Jeg lurte ho jeg! Jeg brukte ostesaus og var forberedt på komæsj, men det ble stor success! Ha! Det hadde du ikke trodd, Roger!

Det var ingen ende for jubelen, og det virket nesten som om jeg aldri har laget god mat før, hrmpf… Jeg er kjempeflink til å lage mat jeg. Det har Rogern min sagt! nemlig… eller er han programforpliktet til å si det?

Vel, uansett… Oppskrifta på Mathildes favorittgrateng er herved lagt til i «favorittoppskriftlista vår og nåde den som forteller Mathilde at dette er helt ordinær mac`n cheeze. Dette er en helt ny rett. Nemlig!

Roger fikk endelig posten sin i dag. Og nå er det bare en uke og to dager igjen… Hurra!

Nå skal vi kose oss på soffaen og se film. Bend it like Beckham… Kanskje jeg kan sove litt og?

Jeg har aldri vært bortskjemt med blomster, og helt ærlig skjønner jeg vel ikke helt vitsen heller. Jeg blir glad hver dag Roger kommer hjem etter jobb… Men dette kan være de fineste blomstene jeg har fått… Og så med stilk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s