Uncategorized

Å! Det går jo an å ha tittel på og! Hurra!

I dag fikk jeg sove lenge. Kanskje Misty også synte det var godt å sove litt… Ho fikk ny vannskål i går, en sånn som henger på kanten inni buret. Kjempelurt!

Det ble sent i natt og, men elleve kort fikk jeg laget så det var absolutt verd det. Nå har jeg 24 kort i bunken og da begynner det å hjelpe på. Det slo meg at selv om jeg legger ved konvolutt til kortene til Mormor så blir det kanskje litt voldsomt med bare sånne store kort, så jeg skal lage noen i «vanlig» størrelse også. Men nå har jeg i hvertfall litt å velge i både til ho og når jeg skal sende kort selv. Ikke så gøy å stresslage kort hver gang noen har bursdag heller. Jeg har sluppet unna det værste konfirmasjonskortjaget siden vi bare hadde en konfirmant i år (som jeg vet om), men jeg burde vel kanskje lage noen sånne til jobb og, men denne helga er min og jeg lager bare kort til meg selv! Moahahahaaa! Noen av kortene ble faktisk så bra at jeg ikke har lyst til å gi de bort… Kommer vel over det når jeg står der og (nesten) har glemt en bursdag.

I dag skal jeg vaske klær og hus, igjen, og denne gangen skal jeg IKKE vaske Mathildeklær. Da får vi se om det tyter sukkererter ut av maskinen når jeg er ferdig… Litt senere er det også bursdagsfeiring hos naboene. Niklas har blitt to og det skal behørlig feires. Vilde har lovet meg kake. Sjokoladekake! Jeg har avklart gaven med ho og jeg regner med at det blir success, for en storesøster vet vel alltid best. Eller. Uansett, jeg har «safet» med gravemaskin og traktor i ganske stor størrelse, og til alt overmål kan greia demonteres til småbiter(ikke for smått, er ikke helt tett heller). Gøy for gutt og gu`mor. Gutten sier ikke stort, men jeg gleder meg til å se reaksjonen alikevel. Tenkte på å kjøpe noe med lyd, men så husket jeg i siste liten at de faktisk bor vegg i vegg og at lekene like godt kan finne veien inn hit… Har nok lyd i Misty for tiden jeg.

Og siden jeg er fryktelig stolt over hvor flink jeg har vært og vil bevise for Rogern at jeg ikke bare har sittet død foran tv`n, her er lørdagens produksjon…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s