Uncategorized

Misty

Etter klager fra massene (les, Renate) skal jeg her skrive et eget innlegg om Mistys liv og leven…

For de som ikke vet det er Misty Renates første hund, en glad Griffon Bruxellois. Ho het opprinnelig Monkeylike Queen Lillibeth, og vi skjønner alle at ho fikk nytt navn da ho ankom Norge. Ho er finsk av opprinnelse og det kan mest sannsynlig forklare litt av hennes oppførsel og væremåte…

Misty er en liten hund. Ho liker å kose seg på rare trange plasser, og favorittkoseplassen på kjøkkenet er en kattekurv vi kjøpte til Mahilde da ho fikk en lekekatt til jul.
Ho er glad i å leke men er ganske sær på hva ho vil leke med. Ho liker for eksempel ikke å leke med ball. Det tok Mathilde en stund før ho ville akseptere dette, men etter en par dager var ballen glemt.

Dette mest på grunn av at Mathilde forstod at Mistys elskede katt innbød til mye mere moro enn hva en sjuåring kunne forvente av en gammel utslitt katt. Jepp, Mistys yndlingsleke er en katt. Utrolig morsomt med tanke på at denne kattebamsen en nesten like stor som hunden selv.

Den stakkars katten får gjennomgå tidlig og sent så lenge det ikke er noe spiselig innenfor synsvidde.
Misty er ikke særlig glad i støvsugeren. Ikke jeg heller, men jeg gjemmer meg i det minste ikke bak en dør for å slippe unna… I dag hadde pipa for øvrig en annen låt da Misty faktisk prøvde å drepe støvsugeren. Flere ganger.
Heretter skal jeg være flink og legge ut mere bilder av Misty, dette får være nok for denne gang.
Nå har Misty sloknet på soffaen, igjen, og ho skvetter ikke lengre opp hvis jeg reiser meg for å hente ett eller annet. Jeg regner med at det betyr at hunden trives og stoler på at jeg vil komme snart tilbake.

3 tanker om “Misty”

  1. så genialt, jeg lo så jeg grein… arti å se vovven igjen, og gleder meg til dere kommer nedover..forresten, veldig fint halsbånd hun har fått:)

  2. hun heter Queen Lillibeth, gjør ho ikke? Må jo ha blingen på seg da vettu. Skal lage en del to senere, men blogspotten har hatt hikke i kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s