Uncategorized

Den helga gikk fort…

Helga har vi brukt til å… vel, ingenting, faktisk. Jeg har strikket masse og laget litt kort, og så laget jeg en boks til en gave. Det var gøy. Jeg har en boksåpner (tupperware) som skjærer fra siden, og hvis man skjærer bunnen av en boks, helst en sånn som har egen åpnehempe eller no blir det en utrolig kul greie til å pakke inn gaver i. Da limer jeg bare bunnen på igjen og så er det ingen som skjønner hvordan det har gått til…

Kule boksen…
Har jeg nevnt før at Misty er litt rar?

Jeg trodde alt gikk ned, men ho fant på noe lurt her i helga, Roger gav ho litt potetgull og da lusket ho over kjøkkengulvet med de og la de under en stol. Samme stolen hele tiden, og ikke snkk om at ho skulle spise de opp. Merkelige greier.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s