Uncategorized

Misty hos "Frisøren"

I dag bestemte vi oss for at nok er nok. Hunden måtte klippes.

Renate skremte meg litt med å fortelle at første gangen ho prøvde tok det tre timer, men hunden kunne ikke like godt se ut som en (sitat) 50 cm lang Yeti.

Misty var ikke negativ til prosjektet i det hele tatt og satt (merk, satt) pent og pyntelig mens jeg herjet pelsen med saksen. Roger var med, dels for å holde fast beistet og dels for å forevige prosessen. Misty satt stort sett i ro og peip litt hvis jeg lugga ho med saksa (ærlig talt Renate, det var ikke min feil; hadde bissevovven din sittet i ro hadde jeg ikke lugga ho).

Som sagt var Misty flink å sitte i ro, men da ble det også bittelitt vanskelig å klippe pelsen på rompa. For satt ho pent før så satt ho fast da… Roger prøvde å holde, men selv om vi ble ganske fornøyd med klippen er ho fortsatt langhåra i baken. Får vel prøve en runde til i dag…
Etter klippen var det på tide med en dusj (Misty har mast litt på å få dusje i noen dager nå. Ho løper inn i dusjen og sitter der til vi jager ho ut av badet hver gang ho får sneket seg inn…)
Da jeg spylte ho så jeg klart at det lille hodet kanskje også kunne hatt fordel av en liten klipp. Bittelitt langt på toppen, kaskje? Mest sannsynlig Mathilde sin feil. Ho vil heller ikke klippe luggen.
Etter klipp og vask ble Misty sååååå myk og god at ho fikk masse kos. Middagen vår fikk ho ikke smake (mye) på, for vi laget Kebab, jeg har endelig funnet en skikkelig god oppskrift på satankebab! Hurra! Kebabkrydderiene vi brukte før har det plutselig blitt forbudt å importere til Norge (skrekk!) men snille mannen på Mr India fant frem et meget godt alternativ. Vi tenkte at «en teskje er sikkert ikke nok» og hadde oppi en god spisesje. Og så hadde vi i litt til. (Vart skræmt, ja!) Misty lusket rundt føttene våre og ville smake, men det fikk ho ikke. Jeg mistet en liten (heldigvis) bit kjøtt på gulvet og det gikk fort ned i den lille magen. Etter det slutta ho å mase. Merkelige greier…

Sa hot, ja?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s