Uncategorized

For en herlig helg!

Denne helgen har vi virkelig brukt opp. Og da vi trodde den var ferdig, så klemte vi litt til og så fikk vi enda mere ut av den.
Vi har vært i badeland, ordnet internett på rommet til M, vært masse ute og lekt og gått tur, vi har shoppa (undertøy til M, Norton, og internettledning, men det teller!) Vi har rydda rommet til Mathilde, og her gikk vi inn med stor søppelsekk og vi fikk sortert masse klær som var for små… Har kost oss med film, ost og kjeks og (barne)champagne, surfa masse på nettet og i kveld ble vi invitert på karamellpudding, sjokoladesouffle og kveldsmat (i den rekkefølgen, ja) og da slo vi til.
Vi skulle spise pølser på terrassen, men det var enda så kaldt og det blåste fælt, så det ble innespising alikevel. Jeg har fått brodert litt på duken og så har jeg strikket masse på ponchoen til M, og da jeg ble lei så strikket jeg en lue som ble sååååå fin. Ingen protester på at det ikke var sjørøverlue heldigvis. Det går visst an å være litt søt og.
Mathilde satt i nesten ne time og chattet på msn med bestemor og Roger og fikk etter hvert teken på det der med å lete etter bokstaver, huske mellomrom og ikke minst; enter. Da ho skulle logge av sendte ho både wink og smilefjes (les. vinkende pingviner) avgårde. Bestemora måtte gå ned til hundene så ho gikk nok glipp av det, men det kan hende ho kliner til i morra med en pingvin eller to… Mathilde har også skrevet litt i bloggen sin.
Misty og jeg sitter og spiser cashewnøtter med pepper på. Fantastisk gode, men Misty får nyseanfall av de, så jeg får all pepperet før ho får nøtta. Ho virker fornøyd med det.
Misty har forresten fått en ny venn. Den heter bæææh og er fra Kirgisistan. Roger kjøpte den til M og den var på vei ut av rommet hennes i ryddesjauen da Misty omtrent tok den i lufta og ærklærte at den nå var hennes.
Jeg husker at jeg var fryktelig lei den der OG en annenfantastisk teit leke med lyd min snille mann sendte fra langtvekkistan, og nå hyler den over gulvet og sier bæææh BÆÆÆH i tide og utide igjen. Den overlever nok (heldigvis) ikke lang tid i Mistys varetekt. Bloggskriving har det ikke blitt mye av, men det får så være. I morra er det skole og jobb igjen, men det blir en kort uke, for til helgen er det slektstreff på aure, og vi må snaske oss nedover på fredag. Hvis vi er heldige får jeg Karin til å ta fredagen for meg så vi kan dra rett etter skolen. Vi gleder oss masse alle tre, ja for Misty skal også være med. Hvor glad hun egentlig er for det får vi se på fredag når ho sjangler ut av flybaggen sin…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s