Uncategorized

Helt spinnvilt!

Så har jeg fått enda en god ide… Tenk om jeg hadde brukt noen av disse gode ideene mine til noe fornuftig! Da ville det nok ikke vært måte på hva jeg kunne utrette…

Helgens ide ble født da jeg lette etter strikkeoppskrifter til en lue til Mathilde. Jeg fant en kjempefin en men skjønte ikke hele oppskriften. Grunnen var at første del forklarte hvordan garnet skulle spinnes. AHA! Så da var det bare å tråle internett, løpe på biblioteket og låne bøker, lage håndtein (en ydmyk enkel provisorisk en) og sette i gang. Ull har jeg jo, i søkk og kav hvis du spør Roger, og sååå vanskelig så det jo ikke ut…

Jommen sa jeg smør. Det var drittvanskelig! Men det gikk bedre etter hvert, og i går fikk jeg tak i ull egnet for formålet og da gikk det veldig så bra.

Jeg vil herved presentere mitt første håndspunne garn…

Hvor kult er ikke det???
Nå har jeg strikket opp en av to pulsvarmere av garnet, jeg vurderte først å bare ha det, men jeg må jo sjekke om det går an å bruke det og. Det er bare 25 gram garn, så det holder ikke til særlig mye mere enn pulsvarmere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s