Uncategorized

Godværet fortsetter

Hoy så gøy det er å jobbe når alt er som det skal være i butikken. Jeg har fått plass til alt, ihvertfall nesten alt papiret og jeg har allerede begynt å planlegge neste bestilling. Papirstativene er snart på vei og da blir det flott.

Jeg har fått scrappa litt innimellom slagene også.

I går ble det servert hvalkjøtt hos naboene og der var både Misty og jeg på pletten. Kjekt å slippe å lage middag! Ikke det at det er sååå mye styr å lage middag til en liten kropp, men det blir liksom mye av det samme når jeg setter i gang.

Onkel Bjørn har vært i byen men Alette og Marine og jeg fikk så vidt slengt innom på flyplassen og kikket på vidunderbarnet. Før det hadde jeg Vilde over på kveldsmat og akkurat nå ringte Gunnlaug og lurte på om jeg ville ha besøk. Besøk sier ikke vi ensomme nei takk til og jeg skal snart sette på tevannet. Jeg kom akkurat på at jeg ikke har spist middag enda i dag og det må jeg vel kanskje rette på, for hva vil vel Rogern si når han kommer hjem hvis konen hans er rent forsvunnet??? Haha, ille nok at jeg måtte ned i størrelse 36 da jeg skulle prøve en kjole på lørdag. Tenker det var noe mystisk med størrelsen på den kjolen, for den passet liksom ikke helt uansett hvor stor eller liten jeg prøvde den. Sikkert derfor den var på salg.
Jeg snakket med mamma tidligere i dag (jadda Roger, Bombe…) og da fikk jeg meg en liten overraskelse; for der var jo ungen min! De var på vei fra Oslo til Brønnøysund og så hadde de vel funnet ut at det passet bra med en pause i Trondheim. Bestemora var hjemme alene med to barnebarn og et par hunder og jeg tror ho hadde det veldig så hyggelig. Jeg er veldig spent på å få se senere om Bestemora sender bilder til meg, for Mathilde hadde klipt seg, tatt hull i ørene og trekt den tanna som har stukket ut av munnen hennes en måneds tid. Rare tanna…
Sia her er ikke helt ferdig enda, jeg lurer på om jeg skal gjøre om den clipboarden og så skal jeg skrive rare ting Mathilde har sagt på arkene som henger på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s