Uncategorized

Helgefri og sokkestrikk

Da har jeg endelig fått tovet sokkene til form og jeg må innrømme at det første jeg tenkte var; shit, men når jeg så nøye på de var de helt som forventet. De passer perfekt og hvis jeg skulle endret på noe er det at de er noe korte.

Jeg var på hytta på Stø i helga. Det er drøye seks timers kjøring men det var verd hver kilometer. Helt fantastisk å kunne sitte ute, se på midnattsolen og strikke. Jeg dro alene så det var ingen andre enn meg og hunden å ta hensyn til. Jeg begynte på et par sokker i Mirasol (alpakka) og på de har jeg tenkt å bruke et helt nøste på hver sokk. Da burde de bli passelig lange. De burde i hvert fall gå opp til midt på leggen men det jeg virkelig ønsker meg er knesokker så det spørs om ikke jeg må ha mere garn. Jeg har brukt det samme hullmønsteret som på pulsvarmerene og jeg har skrevet om sokkeoppskriften så den passer. Jeg er veldig spent på hvordan alpakkaen vil fungere som en sokk.

A whole weekend alone, knitting and reloading my batteries.
Finally I got around to shape up my socks and at first I got overehelmed by panic for having ruined them, but at second glance I realized they were perfect. I tried them on and they fit snuggly on my foot all though I would have wished them longer.
This weekend I went to my family`s place at Stø in Vesterrålen. It is a good six hours drive but it was worth it every bit. Both the drive up there and the alone time I got to spend was fantastic.
I started a pair of alpakka socks with the lace pattern from the wristwarmers i knitted earlier. These are going to be knee high, i think. I`m not sure how alpakka will do as a sock yet but I guess I`ll find out soon enough.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s