Uncategorized

skumle saker…

I går kveld merket jeg at dataen hadde problemer med strømtilførslen men jeg var for trøtt til å tenke noe særlig over det. Da det ikke hadde rettet seg i løpet av natten (!) skjønte jeg at noe var alvorlig galt. Jeg byttet batteri og begynte å ringe rundt til forskjellige verksteder rundt om i byen. Limstrand data som jeg hadde kjøpt dataen hos har tidligere vist upåklagelig service så jeg begynte der. Han var på ferie og kunne ikke hjelpe men han hjalp meg videre i letingen etter et verksted som kunne.
Jeg ringte til InfoCare som stod først på listen og nyhetene der var mildt sagt nedslående. Det var helt sikkert kontaktfeil, slikt tar ca to uker å få fikset avhengig av hvor mye arbeid og hvor mange de var på jobb. TO UKER!!! Jeg ville grine. Jeg kan vel ikke være uten data i to uker!!!
Da jeg hadde fått pusten igjen dro jeg på jobb og kom etter hvert på at Mathilde sin data er oppkoblet til verdensveven og at det sånn sett ikke var noen krise. Jeg fikk Elise til å dekke for meg i butikken og tok med meg data og ledning til Infocare for å først og fremst sjekke om ledningen kunne være problemet og så eventuelt høre om de kunne reparere eller om yndlingen min måtte sendes inn.
Etter litt frem og tilbake ble det konstatert at ledningen var død. Jeg trodde ikke mine egne ører. Død? Da er det jo ikke noe galt med dataen da? Joda, jeg burde få sjekket kontakten men det var ingen akutt krise. De tryllet til og med en ledning til meg og nå formelig svever jeg av lykke. Makan til god service!
Ellers har jeg ikke gjort mye fornuftig, Wenche kom innom i går og vi heiv i oss en kebab før jeg kjørte ho på flyplassen. Jeg strikket og lagde et par kort og så hoppet jeg til sengs.
Det har ikke blitt mye papirpusling i det siste med det finfine været vi har hatt, men jeg regner med at det ikke vil vare evig. I dag høljer det ned så sånn sett har jeg allerede rett. (?)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s