Uncategorized

Litt om blogging og det å bo alene…

Nå er det ikke lenge igjen til Roger kommer hjem og jeg har sånn smått begynt å rydde meg selv vekk fra «hans områder». For eksempel på badet. Der har jeg nok tatt meg friheter både i hyllene til Roger og på benken. På hans side av kjøkkenbordet ligger kameraledninger og kamera, posten (hans), posten min og sikkert litt garn også. På Rogers side av senga… der ligger ikke puta hans, for den har jeg rappa, der ligger tegneserier, ikke Pondus selvsagt, og kanskje en palmpilot hvis ikke den er med i veska. Uteboden… ja, den er full men på god vei til å ryddes den og. Jeg har lastet to stoler i bilen i dag og skal sette de på jobb og forhåpentligvis får jeg hjelp med bordet snart. Det blir supert sybord til syrommet mitt på jobb. Stolene får kanskje bare stå på siden og se pene ut, vil ikke at noen skal skade seg…
Ellers er ting stort sett som vanlig her hjemme bortsett fra at rokken til mamma står på stua og det ligger farget ull over sofaarmlenet ved siden av.

Det er stort sett det jeg har gjort denne uka hjemme. Jeg har plagdes og seiret og spunnet garn. Nå plages jeg litt igjen, men jeg tror det er fordi spolen begynner å fylles. Jeg skriver forresten på en egen strikkeblogg om disse tingene. Grunnen er at jeg er med på flere internasjonale grupper på nettet og er med på flere såkalte KAL (KnitALongs) Det er en slags bloggtype der flere bidrar med innlegg. Det er gøy og flere av disse har linker til deltagernes egne blogger. Da er det greit å skrive sin egen blogg på engelsk slik at «nettvennene» også kan forstå hva jeg skriver. Først begynte jeg a bare skrive på engelsk, men så syntes jeg det ble dumt også så nå er det begge deler. Det synes kanskje ganske teit å ha to blogger, men jeg gidder rett og slett ikke oversette alt trivielt til engelsk og dessuten er det mye uinteressant for andre i denne bloggen. Så da så.

Jeg får fortsatt ikke gjort så masse papirrelaterte greier fordi det rett og slett er for varmt på arbeidsrommet og selvfølgelig fordi jeg bare har lyst til å spinne. Det skal bli godt med noen dager ferie så jeg kanskje får gjort litt av hvert. Roger og Mathilde er mine to største inspirasjonskilder og jeg er ikke i tvil om at ting kommer når jeg får familien min i hus igjen. Misty er søt og snill og har nå løpetid. Jeg drømte her en natt at ho parret seg med en Pug og at Renate var kjempesur for det. Det er nok best å holde gullklumpen i bånd da har jeg skjønt, så vi får bli flinkere til det. Og med vi mener jeg selvfølgelig jeg, en av ulempene med å være alene; man kan ikke skylde på andre hele tiden.

Misty passer på sånn et bildene av hjemmefarget sokkegarn blir bra. Det kan virke som om ho skjønner at bildene skal ut på nettet. I det siste har ho begynt å aktivt bli en del avde fleste bildene av ting jeg lager. Ho legger seg på sjal og står tilfeldigvis alltid i nærheten når bilder skal tas. Merkelig egentlig da ho i begynnelsen ikke hadde lyst til å bli tatt bilde av i det hele tatt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s