Uncategorized

Nytt hjem til strikkepinner

Jeg plukket for litt siden opp to tøybiter som ville gjøre seg godt til en scrapbook-oppgave, og disse har nå ligget og ropt etter meg på bordet i over en uke. Det var åpenbart mere enn jeg ville trenge til én scrapbokside, så jeg laget nytt hjem til strikkepinnene mine. Og rundpinnesystemet. Rundpinnene skal få en ekstra lomme eller to inni senere, jeg må bare finne ut hvordan jeg skal gjøre det først.

Over helgen har jeg ikke gjort noe som helst fornuftig. Wenche og jeg var ute på lørdag og på kino i går. kjempekoselig! Det er så skjeldent det virkelig klaffer at vi kan finne på ting sammen.
Jeg går og fantaserer om å få strikket et slags skjerf/sjal/bolero(shrug)/poncho fra en oppskrift jeg fant på Knitty. Ideelt sett skulle jeg hatt den ferdig til bryllupene, men nå er det under en uke til det første og under to til neste og hvis jeg skulle fått gjort noe som helst annet på den tiden er det vel bare å legge fra seg dén tanken. Jeg har også farget opp mere garn til julegavesokker til alle mine små venner og hvis jeg skal få ferdig noe som helst er det kanskje på tide å begrense seg litt.
A couple of weeks ago I bought some fun quilt fabrics for a project for a scrapbooking contest and these sweet summery pieces have been calling me ever since, begging to be used. Since I obviously wouldn`t need all of the fabrics for one LO I made my dpns a new pretty home. I also needed a better solution for my interchangeables and voila! The small one still needs more pockets, I just have to figure out how first.
I didn`t get much done over the weekend due to one trip on town and once more watching Pirates at the movies, but it was worth it. Wenche and I rarely get to spend much time anymore, we ar both just too busy and never free at the same times.
I`ve been dreaming abouut making the convertible shrug from Knitty but I guess i`ll haveto let it go since I have oh too many projects going on at the same time now. The shrug would be for me to wear at the weddings we are to attend to, but the first one is this weekend, and the second the weekend after. Guess I`ll just stick to knitting socks for all my little friends. I allready did the dying part so I guess it`s best to stick to that first… Maybe…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s