Uncategorized

dårlig mor?

Det slo meg utpå tirsdagen da jeg så over bloggen min at jeg hadde glemt noe viktig. Tanna som Mathilde trakk på mandag skulle vel teknisk sett ikke ha vært i det glasset fortsatt tirsdags morgen? Sånn går det når man har mye å tenke på… Heldigvis er Mathilde blitt så stor at jeg tror ikke ho får traumer av det. Jeg må bare huske på å legge masse penger oppi til ho kommer hjem igjen.

Vi fikk masse varer til butikken denne uka og jeg har vært ganske opptatt med det. Gøy å være på jobb når det er mye å gjøre. Hjemme har det vært fryktelig stille og jeg begynner å bli noe smålei. Heldigvis er det bare fem uker igjen til Roger kommer hjem nå. Hadde ikke jeg hatt Misty å prate med hadde jeg nok blitt smårar.

Snakker om smårar! Misty ville ikke spise tørrfor her et par dager. Snakk om å være bortskjemt! Det var nesten som om ho klaget på at det ikke vanket grønnsaker til. Rare hunden. Ho begynner å bli ganske hårete så det er bra Roger kommer hjem snart og kan hjelpe meg med friseringen. Hvis ikke Mathilde kan til helgen da…

Ørjan hadde bursdag i dag og jeg laget bursdagskort i går. Har fått litt dilla på å klippe ut de der Magnoliafigurene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s