Uncategorized

We call them pirates

Så var jeg i gang med bursdagsgaven til Stig og det var mye lettere enn jeg hadde trodd, MEN alikevel er det såpass vanskelig at jeg synes jeg må tilgis for årets bursdagsbrøler, fnise.

Jeg har kommet ca ti cm opp på mønsteret og det er to sett med dødningehoder igjen. Det skulle kanskje bety at jeg burde være ferdig i løpet av uka og dermed rekker jeg en lue til før snøen kommer dersom jeg skulle ha gjort den for liten. Eller for stor. Hvem vet? Rundpinnen jeg bruker er 40 cm og lua er ca 60, og jeg har ikke turt å ta over på større pinner for å måle enda…

Artig er det lell.

I got started on my brother`s birthday present and it wasn`t as difficult as I have thought, though difficult enough for me to be totally forgiven for forgetting his day. LoL. I have gone about 10 cm of the pattern and with this speed I should get it done by the end of the week and have time to make another should this one not fit.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s