Uncategorized

Ferdig!

Da er lua ferdig og jeg har begynt å fantasere om en tilsvarende til Oda. Jeg må bare finne ut hvordan jeg skal best få forminsket lua litt.

Mens jeg tenker har jeg kastet på et nytt prosjekt, denne gangen i alpakka. Noen som gjetter hva det er? Jeg har prøvd meg på å strikke med zephyr-garnet, men det går trått og jeg klarer ikke helt å venne meg til den tynne tråden. Jeg tror at hvis jeg strikker et par repitisjoner hver dag burde det gå seg til etter hvert.

The hat for my brother is finished! Now I`m thinking of how to convert this pattern to a childs size easily…
While thinkink I`ve casted on for a new shawl, in alpakka this time. I have Zephyr laceweight on the needles for another project, but I cannot seem to get comfortable knitting the thin thin yarn. I guess if I do a couple of pattern repititions every day I`ll get the hang of it in the end.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s