Uncategorized

og sånn går dagene…

Jeg har laget litt kort i det siste,flinke jenta, men det har stort sett vært marathonstrikking på kveldstid. Jeg har strikket lue til Stig(bilder i strikkebloggen) og jeg har begynt på å tenke på en tilsvarende til Oda. I rosa. Jeg tror det blir stilig. Jeg prøver å strikke denne litt saktere sånn at jeg ikke skal stramme så mye i fargeskiftingene. Odas lue blir nok mye finere. Jeg skal ta bilde litt senere når jeg kommer såpass at mønsteret vises.

Jeg gikk ikke videre i kortscrapNM, men det var morro alikevel.

Denne uka skal jeg liksom klippe gresset også. Det blir interessant. Akkurat nå regner og blåser det friskt ute, men jeg skal prøve å få det gjort alikevel. Der er bakdelen med å begynne på jobb klokka ti, når man er ferdig klokka fem er det ikke mye igjen av dagen.

Denne helga er det «Lost i kort» igjen i Arctic scrapbooking. Jeg har levert inn noen bidrag og det er kjempegøy å være med. I går var jeg på jobb og fikk laget fire kort. Elise vil ha lilla kort til utstillingsvinduet i Perler og det ble to lilla i hvertfall.

1 tanke om “og sånn går dagene…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s