Uncategorized

Du søte ferietid…

Mathilde, Hilde og jeg troppet opp på flyplassen (torsdag) (ja, i forrige, forrige uke) for å hente guttene hjem. Begge så litt slitne ut, men min var værst. Sikkert Malaria konkluderte vi med og puttet ham under dyna og satte på tv`n når vi kom hjem. Alle vet jo at beste malariamedisin er å ligge på egen sofa og trykke på kjent fjernkontroll.

Misty var veldig fornøyd med å få mannen i huset hjem, men synes ikke det er moro når vi lager mat lengre. Ho er rett og slett ikke i stand til å følge med to kokker på en gang.
Roger ble selvsagt frisk dagen etter og heiv seg rundt med å bygge dataen han etterhvert hadde fått en del deler til. Eskene hadde hopet seg opp i hjørnet på kjøkkenet og jeg gledet meg til å få de vekk. Ha ha ha. Jeg visste ikke hva jeg hadde sagt ja til… Da jeg kom hjem fra jobb på fredag hadde han flådd alle eskene og hevet innholdet utover kjøkkenet. Og stua. Jeg bestemte meg for å jobbe lørdag også. Tryggest det.

Etter hvert fikk vi sortert og kastet esker og isopor (grøss) og huset ble fint og flott igjen. Og så fant vi Misty! Ho hadde gått i dekning inni en eske med isoporkuler. Trodde sikkert det var marshmallows.
Mathilde stakk til Brønnøysund på onsdag for å ha skikkelig høstferie der, men ho rakk å bli med på hurtigruta og fortelle eventyr til Bestefar først på tirsdag. Helt utrolig hva den ungen kan finne på av og til. Da vi kom hjem og lurte på hva vi skulle gjøre sa ha; Ja! Kanskje vi kan sykle oss en tur, Roger? Så får du se at mamma faktisk kan sykle!
Makan!
Misty har fått seg en tur til dyrlegen og har fått sprøyta si. Frisk og rask hund sa dyrlegen, men ho må til tannlegen og fikse tennene. Kanskje det blir tannregulering? Ho så i hvertfall ikke fornøyd ut da ho endelig fikk opp den lille munnen og kikka inn. Misty bare logra med halen. Ho likte ikke at dyrlegen kikka inn i munnen, men ellers gav ho seg bæng i det.
Fredag og lørdag var jeg på skolen og jeg har prøvd å være flink pike og lest litt. Misty synes det er fryktelig kjedelig når jeg leser, men ho er fornøyd når ho kan snike seg oppi stolen sammen med meg.


Kjedeeeliiig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s