Uncategorized

Om det å være gudmor…

Jeg mener at en gudmor har lov til å gjøre uhørte ting med gudbarna, ting som ikke engang en tante kan tillate seg. Vi har bare to av alle våre gudbarn her i bodø, så disse to, og kanskje spesielt Niklas får lære de rareste ting. Her om dagen for eksempel fant jeg ut at det var på høy tid å lære Niklas å spille trommer. Frem med kasseroller og kakebokser, spisepinner blir fine trommestikker og voila! Masse bråk! Det er kanskje ikke så rart at gutten roper hurra!!! når han ser meg?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s