Uncategorized

Barbara`s shawl ferdig!

Endelig ble jeg ferdig med «Barbara`s shawl» som skal bli gave i løpet av vinteren. Jeg har brukt ganske lang tid på dette, men det er ikke sjalets skyld. Egentlig ganske greit mønster å følge. Jeg har planer om å farge dette etter hvert. (jeg har allerede startet på et nytt, tjihi)

Det skrappes for tiden også, jeg er med i en lagkonkurranse på Artic scrapbooking der vi skal prøve å «komme oss først til Nordpolen». Kjempeartig, og så får jeg scrappa litt også.
Misty har kommet seg godt etter tannlegebesøket og tygger nå ivei på ting som vanlig. Jeg var litt bekymret et par dager da ho ikke så ut til å klare å tygge godbitene sine og heller ville grave de ned i kurven sin, men nå knases det som aldri før.
I haugen med uferdige prosjekter har jeg klart å bli ferdig med flere pulsvarmere og sjalet til Mathilde(bare to dager for sent til bursdagen). Det er fortsatt flere UFOer i kurven, men først skal jeg lage litt flere pulsvarmere…

I finally finished Barbara`s shawl which is going to be a present somethime this whinter. It took longer than expected when I got swamped with work all over. The pattern is actually rather easy to follow. I`m planning to dye this one later on, I just need to figure out the recipiant`s favorite color first.
I`m deciding which shawl to knit next… Eiter a new kiri, the luna moth shawl or the Swallowtail shawl…
I have finished some of my UFOs; some fingerless mitts, socks and Mathildes shawlette (only two days late for her birthday). There are still more left in the ufo-bag, but forst I need some more fingerless mitts…

2 tanker om “Barbara`s shawl ferdig!”

  1. Jag tittar och njuter av allas vackra spets-stickningar med fina mönster.. En vacker dag ska jag ge min in i den världen jag också.. Kempefin sjal!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s