Uncategorized

Nå må alle kloke hoder koke sammen.

Jeg har i den senere tid blitt oppmerksom på at det faktisk er en butikk som også heter Spinnvilt, og nå begynner det å plage meg litt. Spesielt siden jeg selv har butikk og jeg ville jo blitt heller småsur hvis noen hadde gått rundt i lokalmiljøet og kalt seg Smykkestein.
Jeg har derfor bestemt å endre navn på bloggen, men etter å ha tenkt lenge og vel har jeg enda ikke kommet på noe lurt. Noen som har en god ide?
Jeg kunne selvsagt bare slått sammen bloggene til én og fortsatt sånn, men det er kanskje greit å ha en blogg på norsk og en som er både norsk og engelsk? Godt mulig jeg ender opp med bare en. Synspunkter?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s