Uncategorized

Hverdagen kommer og tar deg…

Jeg har lyst til å dokumentere hvordan vi har det i hverdagen, og derfor har jeg sånn smått begynt på en serie sider som spinner rundt hvordan vi har det hjemme. Jeg scrapper til tider litt rare ting uansett så det er kanskje ikke så annerledes enn det jeg vanligvis gjør egentlig?

I går fikk Mathilde endelig drillstaven sin. Den var lenge etterlengtet og den har snurret rundt siden ho kom hjem fra treninga i går (gjett hvem som skal strikke noe å ha den i!!! Fnise)
Det var stor oppvisning på stua så vi fikk se hva de hadde drevet med på treningen i det siste, og jeg fikk også prøve. Det gikk ikke særlig bra, men ingenting ble ødelagt.
Her ble det plutselig vinter i går med et ufyselig slapsevær, og i dag ligger snøen hvit og fin med kalde tre grader ute. Mathilde og jeg har 15 minutters gåtur til skolen, men det er ikke no problem når det bare er tørrvær.
Jeg strikket deilige postvotter til ungen min i går, ho har drømt om slike lenge og dnå har jeg klart å pønske ut hvordan jeg skulle gjøre det. Det ble dobbelt med babyull og ho ble kjempefornøyd. Jeg skal brodere snøfnugg på de senere og Mathilde påstår det må være en borrelås også.

I går da Mathilde gjorde lesekvarten sin så det nesten ut til at ho koste seg, vi fikk ikke lov til å forstyrre og da jeg sa at ho hadde lest nok fikk jeg beskjed om at ho bare skulle lese litt til. Det var visst ganske så spennende.

1 tanke om “Hverdagen kommer og tar deg…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s