Uncategorized

Hektisk helg

Denne helga fikk vi slått mange fluer i en smekk. Roger og jeg skulle til Ørland for å delta på et arrangement med Rogers jobb. Mathilde måtte være med , men vi fikk overtalt ho til å bli igjen på Heimdal. Jeg fryktet stort flykaos siden det var meldt store mengder med snø, men etter to timer i flyet (40 min flytid) var vi trygt på bakken og kunne ile til Bestemorhuset. Vi kjørte tilbake fra Ørland samme kveld (natt) så vi fikk søndagen med familien. Pappa var i Trondheim med hurtigruta, så det passet bra med farsdagsfrokost der. Hele hurven ut på båten og på tilbaketuren fikk mamma, Mathilde og jeg kikket på Nidarosdomen. Mathilde hadde lært om den på skola den uka, så ho ville ha bilder av den. Mamma og Kjell ove fikk besøk av en arkitekt, så da dro Roger, Renate og jeg på besøk til Mormor en liten tur og fikk unnagjort det før vi dro tilbake, fikk pakket og dro til flyplassen. Joda- vi husket Mathilde. Ho hadde fått glasskår i hælen, men det bestemte vi oss for å ta med til Bodø, der kom vi inn til legen med en gang, men det var for lite til å gjøre noe med. Kommer ut av seg selv. Ho kan stå på foten, og i kveld er det drilletrening, så da får vi se om ho ikke kan danse på den også.

Oppi alt dette fikk jeg jammen strikket litt også, ett par votter til Lava og jeg ble nesten ferdig med et par lange pulsvarmere til Mathilde.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s