Uncategorized

God jul alle sammen


Da var julaften vel over og vi er godt tilfredse alle sammen. Roger bygger fortsatt på legoen sin, Mathilde snurrer rundt i fine klær og jeg er oppslukt av bøker (mens jeg strikker litt innimellom) Jeg hadde et par Julegaver som ikke ble ferdig, (jeg regner med at både Silje og Wenche har tilgitt meg for det) men de aller fleste ble levert i tide.

Så langt kom jeg på Silje sin julegave før jul, men ho fikk den et par dager etter.

Mammas julegave ble nesten akkurat ferdig, avlevert ublokket, ikke ordentlig innpakket på hurtigruta natt til 21. desember klokken fem på tre. Jeg hadde egentlig gitt opp å bli ferdig, men siden det alikevel var julegaver som skulle leveres gav jeg det jeg hadde og ble ferdig. Yay!

Juletreetble vel satt opp, lenge før lillejulaften tradisjonen tro. Roger og Mathilde fikk ha på alt de ville og Misty hjalp til som den flinke lille hjelper ho er. Lille julaften fikk vi både laget julekortene og sendt de så vi var godt fornøyde. Det eneste jeg virkelig ikke fikk laget var årets scrappeside, men det får heller bli ut i januar når jeg får ånden igjen.

Julaften foregikk på vanlig vis, med altfor mye mat og snop, masse tegnefilmer på tv, høy pysjfaktor og Roger som tok bilder av alt. Mathilde og Vilde koste seg masse og de fikk til og med lurt seg en tur ut.


Misty hadde fått flere julegaver som vi håpte ho skulle rive i filler, men ho nøyde seg med å snuse intenst og å hjelpe litt til med oppakkingen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s