Uncategorized

Godt nyttår!

Nytt år nye muligheter var det noen som sa, og det var akkurat sånn det føltes styggtidlig i går morges da vi stod opp. Jeg trodde virkelig at årets første arbeidsdag skulle gjøre mere vondt, men da vekkerklokka ringte 0610 var jeg faktisk… våken? Mystisk.

Nyttårshelgen har jeg stort sett bare strikket og kost meg, Vi tok et krafttak på rommet til Mathilde og ble kvitt alle skatter/søppel og leker Mathilde ikke har lekt med på flere år. Resultatet ble et flott storjenterom som Mathilde virkelig trives på.
Vi har hatt koselig besøk av Martine og Tiril i romjula. Himmel og hav som de har vokst. Martine har blitt stor pie og Tiriltoppen min er ikke lengre baby. Jeg hadde strikket søte snuppeluer til de, men å få englene til å prøve var ikke så lett. Fnis, godt å se at de fortsatt er bestemte små damer.

De siste dagene har jeg øvet på å strikke med to farger og strikket pulsvarmere sterkt inspirert av Endpaper Mitts. Jeg har strikket to par og er godt i gang med der tredje. Etter det skal jeg strikke slips til Mathilde og så et sjal jeg har lovet ho lenge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s