Uncategorized

Jula er tatt ned og Rokken har fått ny plass.

Da jeg kom hjem fra jobb i går hadde Roger og Mathilde vært flinke og fjernet jula. Litt vemodig siden jeg er så glad i jula, men det var godt også. Spesielt siden jeg slapp å gjøre noe. På kjøkkenet var det blitt så tomt at det nesten var ekko, men etter litt omorganisering av planter og bilder ble det straks bedre.

Utpå lørdagskvelden spurte Roger om jeg hadde sett at Rokken hadde fått nytt hjem. Da jeg dro på jobb stod den nesten midt på stuegulvet og nå har den fått hedersplass, der juletreet hadde stått. Ikke værst. I morra er det spinnering igjen og jeg gleder meg masse. Jeg tenker jeg venter til Mathilde er i seng og så er det full fart bort på Langstranda.

Jeg har spunnet endel i jula og det store prosjektet har vært en superwashull fra Spinnvilt. Jeg har planer om å farge den med Jacquard syrefarger som jeg endelig fikk på fredag men som jeg ikke har hatt tid til å prøve før nå. Mamma og pappa er på besøk fra Trondheim og jeg har lovet Mathilde at vi skal farge nå etter middag. Garnet jeg har spunnet er ikke ferdig enda, (og ikke vil jeg prøvefarge på det dyrebare hjemmespunnede garnet heller) men det tenker jeg at jeg skal ordne i morra på treff.

Hvis noen vil vite mer om spinning kan jeg varmt anbefale spinners home, et forum for nordiske spinnere på nett. Her er ingen spørsmål for dumme og alle ønsker velkommen nye og gamle spinnere som vil lære mere om spinning eller dele erfaringer over en kopp kaffe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s