dyeing

Gøy med farger…

Endelig fikk vi inn farger til å farge garn med i butikken (og masse annet gøy til maling og farging av tekstiler) og jeg har gledet meg så til å prøve. Helga gikk fort unna, men søndag kveld gikk hespene med hvitt garn som jeg hadde ordnet på forhånd til pers.
Jeg hadde fire farger og klattet litt her og litt der, prøvde flere forskjellige teknikker og ville egentlig bare få følelsen for hvordan disse fargene oppførte seg.

Mamma og Roger stod på siden og så tvilende på prosessen, men begge måtte innrømme at det så ganske flott ut- selv om jeg griset fryktelig (haha, da skulle de sett meg fargeull!).
Jeg ble kjempefornøyd med tre av buntene, to av de hadde ikke tatt til seg nok farge og de andre smittet over (ja for jeg kunne jo ikke holde meg til en fargeserie første gangen…)

Mathilde ærklærte straks at den største, altså den jeg var minst fornøyd med var hennes og skulle bli langstrømper. Som sagt så gjort og jeg nøstet den opp i går kveld og satte i gang med helt enkle sokker. For enkelhets skyld strikker jeg de fra tåa og opp og på rundpinner så jeg kan strikke begge føttene samtidig. Da blir de nemlig likedan. Etter at tåen ble ferdig syntes jeg de ble litt kjedelige, tross usannsynlig kule farger på garnet) så jeg la til et mønster midt på hentet fra Cookie`s Monkey socks. Mathilde er storfornøyd og garnet som jeg først var litt misfornøyd med er det stiligste jeg noensinne har sett. Jeg gleder meg til å se de som jeg er fornøyd med!

1 tanke om “Gøy med farger…”

  1. Sissel, de ser strålende ut! KJEMPEbra! 🙂 Og jeg må bare si at jeg er enig med Mathilde. 🙂PS–du ville kanskje forandre etiketten fra «dying» til «dyeing». Det første er verben til å dø; den annen er å farge. 🙂 (Men du, jeg har sett altfor mange engelsk-skrevet blogg og epost som bruker feil ordet de også, så du kan skylde dem for saken!)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s