Uncategorized

Hodebry og vinnerlykke

For en uke eller to siden vant jeg en trekning hos Spinspiration, en flott svensk butikk for spinneutstyr, garn og fiber, og i går kom premien- 100 herlige gram med blåtonefarget BFL. Nå må jeg få gjort ferdig sokkegarnet som er på rokken og sette i gang, men først skal den få henge på rokken til pynt…
Jeg har gjort ferdig noen mindre prosjekter, har begynt på et par sokker til (må jo ha et par sokker på gang i veska…) og så har jeg rotet meg borti et prosjekt kanskje noe over mine evner… I bloggen til Jared fant jeg en fantastisk ide: strikkeduk i ullgarn! Med noen ekstra runder på mønsteret blir det et flott fangpledd til å legge over seg foran tv`n. For å gjøre det enkelt lastet jeg ned den samme oppskrifta som han hadde brukt og satte i gang. Jepp, oppskrifta er fra 1940-tallet og jeg har selvsagt laget rot i mønsteret. Nå har jeg kommet så langt at jeg ikke vil rekke opp, jeg har klart å ta meg inn igjen og det er sikkert ingen som vil se feilen, og jeg har skrevet om mønsteret til noe jeg kan forstå lettere(skjønner ikke hvorfor de skulle skrive så kronglete på den tia?) Jeg tror resultatet blir flott til slutt- nå må jeg bare finne litt tid så jeg kan strikke uten at noen avbryter meg…

2 tanker om “Hodebry og vinnerlykke”

  1. Så flotte farger det er på garnet på bildet!! Tror jommen jeg må ta meg en tur til Bodø på garn-kjøp snart… Er særlig på utkikk etter ullgarn til toving. Må jo strikke flere sånne tøfler som Mathilde fikk til jul vettu 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s