dyeing, socks

Fargegeglede

Søndag (ikke spør hvorfor jeg ikke fikk gjort det på lørdag) prøvde jeg meg på en ny runde med farging, med variert resultat. Noen av blandingene ble jeg veldig fornøyd med, men flere av de var til å gråte av. Det var felter der fargene hadde blandet seg litt og blandinger som så mildt sagt interessante ut. Disse la jeg til sides og planla å farge de på nytt senere. Så fant jeg et forum for farging av garn og fiber på Ravelry og der var det noen som diskuterte «re-skeining» av farget garn (omhesping?) og jeg tenkte jeg skulle prøve det først.
Nå er jeg superfornøyd med alle garnene mine, og de aller fleste havnet i hylla i butikken etterpå. Nå venter jeg spent på at helgen skal komme, for da har jeg lovet Mathilde at vi skal farge garn sammen.
Sokkene ble jeg ferdige med mandags morgen, akkurat i tide til å bruke de på jobb og de er knalltøffe. Neste gang skal jeg lage sokker med det samme mønsteret helt rundt.
Jeg har også strikket opp en enkel pulsvarmer av den ene av Merinonøstene jeg farget opp og snodig nok ble det et gjevnt mønster med to striper rosa og en stripe grønn eller blå. I spiral rundt. Fiffig.

Sokkegarn som jeg har farget med grønt og gult, og bittelitt blått i.

Garn farget i ton i ton, det grønne er farget med grønt og gult.

2 tanker om “Fargegeglede”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s