Uncategorized

Hold deg fast…

Søndag sydde jeg noen enkle skøytetrekk til Mathilde og en veske ho kunne ha de i når ho drar mellom hjemmene sine. Vi hadde tenkt å pusse på skøyteskoene også, men de var så mye skadet at skopuss ikke ville bite på. Etter nærmere studering så jeg at skøytene allerede var malt, kanskje både en og to ganger. Mathilde fikk fritt valg i hylla med maling på jobb og etter å ha tenkt gjennom valgene nøye og vel endte ho på … lilla. (Bombe…) Lilla Metallic for å være presis.

Mathilde er superstolt og gledet seg vilt til skolen i dag for da skulle ho få ta de med. Artig egentlig at Mathilde kan bli så glad for et par godt slitte skøyter fra et loppemarked når ho helt sikkert vet at hvis ho hadde spurt pent hadde jeg kjøpt et par nye flotte uten nedslitt tå, uten å mukke engang. Er det rart jeg er glad i den ungen?

2 tanker om “Hold deg fast…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s