Uncategorized

Selbuvotter og utsatte langstrømper…

Etter å ha strikket et lass med venstrevotter til små barn har jeg oppdaget at det kanskje kunne være greit med en og annen høyrevott også. Neste vott ut ble en høyrevott (som ikke har fått venstrevott enda) og så strikket jeg, flink som jeg er en høyrevott til den første grønne venstrevotten jeg laget. Innimellom har jeg (nesten) strikket et par langsokker, men disse måtte jeg sende til mottaker med strikkepinner og garn, fordi jeg rett og slett gikk tom for tid. Jeg er muligens dronningen av utsettelser.

Et annet prosjekt jeg har utsatt er en ullbukse i fine farger, men den tror jeg at jeg skal gjøre ferdig nå før jobb, for den er det virkelig ikke mye igjen på. Senest i går kveld utsatte jeg siste rest på buksa fordi jeg kom på at jeg kunne strikke små babyvotter med selburose på, og det var jo mye morsommere…

Innimellom har jeg laget litt kort også (weee). De fleste kortene er sendt, men denne går i tillefellebunken. Kjekt å ha.

I`ve been knitting a whole lot of Selbu mittens for kids, that is I`ve been knitting a lot of left hand mittens. I figured it was time to knit some for little right hands too, so I ended up with another lone one and my first whole pair of mittens. Wohoo.
In between I have been knitting birthday presents: a pair of stockings for a cousin and a pair of longies for aniese. The stockings I had to send with needles and all to my mom to finish before handing them over to the birthdaygirl tonight, and the longies… I`ve been putting them off (the stockings too) to knit mittens. I even put the longies aside last night, even there is probably not more than an hour or two of knitting left, to make some baby mittens. Lost case.
In between all the knitting I even found time to make some cards. Most of the cards are still in the mail, but his one I`m keeping in the «just-in-case-stack».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s