stranded

Besøk tidlig på morran

Stort sett hver Tirsdag er jeg så heldig å få besøk av Niklas på morgenen når Storesøstera kjøres på skolen. I dag hadde han mat med seg og etter å ha løpt rundt og sagt oi oi oi til alt rotet, prøvd å vaske klær, kaste noen garnnøster og løpe etter Misty en stund, så satte vi oss ned for å spise. Etter at han var dratt ryddet jeg sammen mønstrene mine fra stuebordet. Makan!
Votten jeg starta på i går kveld ble etter hvert nesten ferdig, nå mangler bare tommelen- men den er ikke så langt unna. Jeg gleder meg til i kveld, da blir det en vott til. Kjempeartig!

Tuesday mornings, a little friend of mine drops by while his sister is taken to school. He runs around saying oi oi oi to all the mess and tryes to start the washer, and toss my yarns into the garbage. After doing all that we sat down and had breakfast. After he left I took his advise and collected all my mitten patterns from the table.
I knitted one mitten (the forst one from Husflidens Selbustrikk booklet) and the thumb is under construction. This is so much fun! I love Mittens!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s