Uncategorized

Påskeferie

Lørdag ettermiddag rett etter jobb stappet vi alt vi ville ha med i bilen og kjørte til familiehytta på Stø. Turen gikk kjempefint tross masse masse masse snø.
Misty var hoppende glad da vi kom frem til hytta, om det var fordi ho skjønte at denne lufteturen ble lengre enn de fem siste eller om det var fordi ho kjente seg igjen vet vi ikke, men glad var ho i hvertfall.

Søndag hadde Mathilde invitert oss til Nora, og Nora fulgte etter oss hjem for jentene skulle ha overnattingsfest på hytta. Og fest ble det. Både tidlig og sent. Jentene var oppe i sju-åttetia og etter litt mat var det rett ut i snøen. De rakk å være ute en fem-seks ganger og var inne bare for å tørke sko eller skifte strømpebukser og votter. Her gikk det unna så snøen kom til over alt. Pussig nok har vi glemt å ta bilder av snøaktiviteten. Misty som bare lå og sov i sofaen derimot, har vi masser av bilder av. Misty har vært en liten helt på turen. Ikke bare er ho flink å være med i bil, men ho har vært en tøffing ute. Så tøff et ho har vært tydelig støl, faktisk. Og to ganger når vi skulle opp bakken stivnet ho sånn til at jeg måtte bære ho opp og to ganger til måtte jeg bære fordi det rett og slett var for masse snø.
Da vi dro hjem på fredag gikk snøen meg til over knærne et par plasser og da måtte vi selvsagt hjelpe til. Desværre ingen bilder der heller…

Mathilde tok flyet hjem til Bodø tirsdags kveldog Roger og jeg fant ut at siden vi ikke skulle på jobb før en uke senere så kunne vi like gjerne bli litt til. Og det ble vi.

Jeg har selvfølgelig strikket masse votter på turen, det ble en syv-åtte stykker, og dermed har jeg klart å gjøre ferdig noen par. Mathildes piratvotter, vildes rosa votter, ett par i rødt og svart til bursdagsgavekassen, Mammas bursdagsvotter og noen enkle som selvsagt skal få en make ganske snart. Jeg gikk (utrolig nok) tom for hvitt garn til et par brune votter som var tenkt til en bursdagsgave, men det gjør ingenting, for jeg tror de ble litt små uansett så jeg strikket liksågodt et par nye da jeg kom hjem. De blir nok mye bedre…

Da vi kom hjem ventet dette oss…

Men etter iherdig fyring og intensivt utpakkingsarbeid, kom stuetemperaturen opp på et levelig nivå. Vilde og Niklas kom innom på lørdag for å avlegge rapport om hva som hadde skjedd i den lange tiden vi hadde vørt borte og Vilde fikk vottene sine og var kjempefornøyd med resultatet. Ho fant ut at ho også trengte piratvotter, men at Bestemor nok var den rette til å strikke de.

Vilde kunne for øvrig fortelle at de skulle på påskeferie til Bliksvær, et ganske lite land. Der bodde alle gamlingene før i tia, men nå er det et fattig land. Derfor må man ta med sin egen mat når man drar dit.

Og til slutt vil jeg bare si at ingen kan påstå at ikke Roger kjøper blomster til meg, for etter at jeg sa at vi skulle kjøre til Plantasjen og vi så at det var åpent og jeg dro ham med inn, plukket ut en liten orkide og et snodig lite tre, ja så kjøpte han blomstene til meg. Nemlig.

Da gjenstår det bare å se hvor lenge jeg klarer å holde liv i de…

1 tanke om “Påskeferie”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s