Uncategorized

Mistys søndag på en mandagsvask

Misty har sett noe rufsete ut i det siste fordi jeg har vært forsiktig med å klippe ho, og det igjen fordi ho har tynn og rar pels. Griffon er egentlig en napperase, men siden ho ikke har annet enn underull og for såvidt heller ikke liker napping i det hele tatt har vi latt være og heller klipt.

Nå gir vi gullhunden tran til maten og håper det skal hjelpe på sånn at ho slipper å hå med genser på til sommeren og.
Så vi bestemte oss for at nå måtte ho klippes litt. Misty bestemte seg for at det skulle ho ikke. Jeg er overbevist om at hunden skjønte hva som var i gjære lenge før Roger gikk opp på badet, for da jeg skulle ta ho med var ho borte. Jeg lokket og ropte men hunden var ikke å se. Ho hadde gjemt seg innerst i buret sitt og skalv ganske tydelig der ho satt.
Jeg hentet mat fra favorittdunken i favorittboden hennes men det hjealp altså ikke. Til slutt måtte jeg grave ho ut av buret mens ho kloret seg panisk fast i teppet.
Vel oppe bestemte vi oss for å klippe før vask noe Misty ikke var helt enig i, men ho oppførte seg egentlig etter hvert gint. Denne gangen tok vi ikke ydmykende bilder fra dusjeseansen men det er det vel å finne i bloggen fra før av.
Så nå har vi en nyklipt og nyvasket fin hund som etter hvert kanskje hater oss litt mindre- antakeligvis mest fordi vi går rundt og sier såååååå fiiiin til ho og ho får masse ekstra kos fordi ho er så deilig myk.
Skjeivt og skakt? Ja antakeligvis, men det gjevner seg til i løpet av noen dager. Seh. Njaaa, skeptisk…Men hvis du tar på meg så er det greit. Å ja! og så laget jeg en morsom ting! Og den er bitteliten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s