Uncategorized

En post uten bilder, og litt reklame…

Jeg syntes det var så gøy å strikke Svalehalesjalet at jeg heiv meg rundt med ett til med en gang. (Der er jo så mange bursdager i løpet av et år, og jeg er verdensmester i å glemme disse. Kjekt å ha noe liggende i tilfelle)
Et noe tykkere garn denne gangen og da går det enda fortere! Siden jeg uansett mest sannsynlig er ferdig i morra gidder jeg ikke legge ut bilder nå.
I går kom det en hyggelig mail fra Interweave som utgir bladet jeg fant mønsteret i:
For å feire sine fantastiske ti år har de gitt ut en e-bok med sine fem beste mønster i og der er altså også Swallovtail shawl. Gratis og til å laste ned for alle og en hver (mulig man må lage en innlogging først).
Gå inn på : http://www.knittingdaily.com/freepatterns/people_events/394-1.html?ET=knittingdaily_blog:e1097:28701a:&st=email
for å finne mønstrene. På knitting daily finner du også masse andre flotte mønstre- helt gratis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s