Uncategorized

Det snør det snør, tiddeligbom

Forrige helg la vi om til sommerdekk og nå snør det igjen. Det har snødd flere dager denne uka, noen dager mere enn andre, og nå daler det store fine filler ned. Antakeligvis de vi skulle hatt til jul.

Mathilde kom enndelig hjem igjen på torsdag og plutselig var vi foreldre igjen. Full fart med lekser og mat. Herlig. Vi har enda ikke klart å få tatt bilde av rampeungen med sjalet jeg strikket til ho, men ho har det på hele tiden.
Roger har endelig fått sin lenge etterlengtede ett-eller-annet-linse og har bare lyst til å løpe ut og ta bilder og vi får se om det ikke blir tid til å lufte ham i løpet av helga og. Jeg skal opp i garagen til Roger og hente sykkelen min, Mathilde hentet sin forrige helg og kanskje det til og med blir en sykkeltur?
Mandag startet jeg på et nytt Swallovtail shawl og i går kveld kunne jeg blokke det. Jeg har brukt Rauma Røros lammeull, et ganske tynt og fint garn egentlig. Hvis der skulle være noen bakdeler med å bruke slike garn til sjal er det at noen kan være litt ulne og lugge litt mens man jobber sånn at det tar lengre tid å strikke. De fine lace-garn er så glatte at de nesten flyr ut av nøstene sine i forhold. Jeg endte opp på ett og et halvt nøste garn (80 gram) og det skulle bli bortimot 400 meter garn det.

3 tanker om “Det snør det snør, tiddeligbom”

  1. ja du har mønsteret så det er bare å sette i gang…Eller du kan også stå på en fot på en stol under en enebærbusk, med en høne på hodet og ønske skikkelig skikkelig hardt, så kanskje du får en i posten etter hvert?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s