Uncategorized

Ikke en søndag uten…

Denne helga har jeg prøvd å være flink å gjøre ferdig prosjekter som har ligget i kurven altfor lenge. Først ute var et blått mohairsjal som jeg begynte på i juli, jeg ventet lenge på at jeg skulle få tak i mere garn, og så ble det bare liggende etter det. Jeg strikket raskt opp sjalet, og jeg skulle nok egentlig hatt et nøste til, men da May T og jeg dro innom butikken for å lete så var det tomt. Igjen.

Da ble det i familieråd bestemt at sjalet skulle avsluttes siden det uansett var stort nok i massevis. Sjalet skal bli bursdagsgave og jeg håper at mottakeren kan ha det på seg når hun sitter på altanen på kjølige vårdager.
Misty har fått en jakke som skal være en lett jakke til bruk i grisevær og vind. Da den var ferdig viste det seg at den hadde blitt ca 10 cm for lang, og det første jeg tenkte var at denne hunden var klar for scenen. Ho så ut som en tryllekunstner, eller superhelt.
Da jeg kortet ned på lengden ble det bedre men jeg er fortsatt overbevist om at ho kommer til å forsvinne- eller trekke en kanin ut av ørene når som helst.
Ellers så har vi stort sett bare kost oss med finværet. Jeg har sydd skjørt til meg selv (også et prosjekt som har ligget altfor lenge) Jeg har nesten kommet igang med noen perleprosjekter som skulle vært ferdig for lenge siden, strikket en av sokkene til Wenches mamma, Strikket kjempelangt på Hemlock Ring blanket (som jeg vurderer å avslutte og lage om til babyteppe, bakt cookies, testet den nye smultringsjappa utenfor City Nord (mmmmmmmm!!!), strikket litt på et Swallovtail shawl i det hvite garnet jeg spant for noen uker siden og jeg har akkurat begynt på en ny Swallovtail i lyseblå Hifa2 fordi det ikke går fort nok med det hvite.

2 tanker om “Ikke en søndag uten…”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s